Tapasz Vadász - Május

 
Tudtad, hogy a Bloodhound-oknak (magyar nevén angol véreb) van a kutyák között a legjobb szimata? És azt, hogy -neve ellenére- ez az egyik legjámborabb, legcsodásabb és legkedvesebb fajta az összes közül? Kifinomult szaglásuk miatt, itthon is gyakran és szívesen vesznek részt, képzett bloodyk, eltűnt emberek felkutatásában. Elszántan és kitartóan keresik, követik a nyomokat, amikor pedig megtalálják a célszemélyt a nyakába ugranak és össze-vissza nyalogatják őt örömükben :] (de tényleg!) Na jó, azt is eláruljuk, hogy a mi családunknak is tagja egy ilyen tökéletlenül tökéletes kutyus..



Innen ered hát a coloring tape 2013-as játéka a:

Tapasz Vadász:
Minden hónapban, 13 napon át, (a készlet erejéig) 20%-os kedvezménnyel kínáljuk 3-3 termékünket. A kijelölt termékeket akkor tudod olcsóbban megvásárolni, ha rábukkansz az adott hónap kedvezményes kuponkódjára. Ezt mindig az kedvezményes termékek oldalán a termékleírás alján találod majd. 
A feladatod tehát mindössze annyi, hogy megkeresd, hogy melyik termékek vannak éppen akcióban, és az oldalukon található kódot, vásárláskor add meg a pénztárban. (Persze nem kötelező minden éppen akciós tapaszt megrendelned, de lehet! :) Te döntöd el, hogy melyik(ek) szimpatikusak és hogy az adott 3 lehetőségből mennyivel élsz; egyel, kettővel vagy akár mind3al.)
Az játék időpontja minden hónapban változni fog, de minden esetben 13 napon át tart. Hogy mikor él a játék, azt a webshopban, a bal oldalon, mindig a játék bannere(=képe) jelzi majd. A kód is minden hónapban változni fog, de havonta azonos kód szerepel majd mind3 termék adatlapján. A kijelölt termékek is természetesen mindig mások és mások lesznek, de ha figyelmesen követed Facebook oldalunkat és a coloring tape Blogot akkor, könnyebben rájuk találhatsz, hiszen mindig hagyunk nyomokat magunk után ;]
Mi minden ránk(/meg)találónak örülni fogunk és meg is jutalmazzuk! :] Tartsatok velünk!
Vadászatra fel!

coloring tape csapat

0 megjegyzés:

 

Newsletter Signup

Follow US

Follow on Bloglovin

About

A coloring bubbles és a coloring tape hivatalos Blogja. Minden jog fenttartva.