Májusi hírlevél


Májusi hírlevél - Kattints!


www.coloringtape.com View this email in your browser


Újdonságaink

 

Láttad már a legfrissebb mt masking tape-ket?

 

Nemrég feltöltődött mt készletünk. Újra elérhető minden 1P egyszínű tapasz valamint  nyári különlegességekkel is bővült kínálatunk. Nézd meg az eredeti mt masking tape tekercseket. Tipp: szettben olcsóbb ;]
     



Május 26-án: WAMP

 

Nyáron a Wamp új helyszínre költözik. A budapesti Erzsébet téren várunk majd benneteket 11-18 óráig, a coloring bubbles standnál. Velünk lesznek a dekortapaszok és a kedvenc matrica szettek, sőt néhány új termékünk is debütál majd. Ha falmatricáinkra lennél kíváncsi akkor is gyere el, mert a helyszínen megvásárolhatod a Pötty illetve 3szög matricákat és akár egyedi megrendelésben is tudunk segíteni.

A Wamp nálunk mindig ingyenes szállítási lehetőséget is jelent. Ezért ha péntek (május 24.) délután 4 óráig rendelsz a webshopból, akkor még választhatod a személyes átvételt a vasárnapi Wampon, vagyis 0 Ft-ért kézbesítjük a csomagod. Élj a lehetőséggel!



Pick Pack Pontos csomag nyomon követése



Új szolgáltatást vezettünk be májusban: nyomon követéssel egészült ki PickPackPont-os csomagküldésünk. Amikor a rendelésedet "Kiszállítás" státuszúra módosítjuk, a kiküldött értesítő emailben megadjuk a szükséges azonosítót amivel nyomon tudod követni a csomagod útját. Így mindig tudni fogod, hogy merre jár éppen, és hogy kb. mikorra várható a kézbesítés. További információt az új funkcióról itt találsz.



Nézz körül nálunk és térj vissza gyakran hozzánk! ;]
www.coloringtape.com - Ragaszkodunk hozzá!
Mail: info@coloringtape.com
Tel: +70 363 23 52




Facebook
Facebook
Website
Website
Like
Forward to Friend

Copyright © 2013 | coloring bubbles, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@colorngtape.com
unsubscribe from this list   update subscription preferences 


0 megjegyzés:

 

Newsletter Signup

Follow US

Follow on Bloglovin

About

A coloring bubbles és a coloring tape hivatalos Blogja. Minden jog fenttartva.