Díszíts húsvéti tojást dekor tapasszal

forrás: http://toriejayne.blogspot.com/

Márciusra váltott a naptár, a húsvéti nyuszi pedig idén már elég korán érkezik (bár a hétvégén a mi [élő, tapasz] vadász ebünk megpróbálta megcsípni, de szerencsére nem ért a nyomába).. úgyhogy szép lassan itt az ideje hangolódni. Sok-sok szín, új dekorációs technikák, friss és könnyen elérhető alapanyagok. :)

Fogjunk is hozzá!

Kezdjük először a kártya készítéssel:
Színes sziluetteket így tudsz könnyedén készíteni dekor tapasz segítségével. A mi tippünk: ha a kapott formát később más felületre szeretnéd (át)ragasztani, akkor a tapasz csíkokat zsírpapírra ragaszd és onnan vágd majd körbe a formát. Ìgy megőrzi eredeti tapadását és könnyen ragad újra. A tapasz csíkok mindig legyenek picit fedésben, hogy egyben maradjon a mintád.





Példák dekorációra:







  
Ajándék csomagolás:





Ès persze az elmaradhatatlan tojás díszítés:
Lehet csíkos, pöttyös vagy 3szöges. Használhatod a washi tapet díszítő csíkként vagy masking tapeként is, ha esetleg a tojás festésénél és a hagyományoknál maradnál.







Hogy megkönnyítsük a húsvéti készülődést illetve mivel a vékony tapaszokkal a legkönnyebb tojást díszíteni; március végéig webshopunkban akciósan kínáljuk a vékony tapasz szetteket. A kedvezmény a készlet erejéig érvenyes.



Gyere és nézz szét boltunkban: www.coloringtape.com

- képek forrásai: http://pinterest.com/coloringtape/dekor-tapasz-es-husvet/ -



0 megjegyzés:

 

Newsletter Signup

Follow US

Follow on Bloglovin

About

A coloring bubbles és a coloring tape hivatalos Blogja. Minden jog fenttartva.