Megnyitottunk!









Örömmel jelentjük , hogy a coloring bubbles új részleggel bővült. A falmatricák és a mini design shop mellett már japán washi tape is kapható a coloring tape webshopban. 

 A kínálatban megtalálhatóak coloring bubbles dekor tapasz tekercsek, masking sticker szettek, mt masking tape-k és Magyarországon elsőként a mt masking tape CASA kollekciója. Kifejezetten falakra/bútorokra szabva.

 A CASA az mt alap színeiből és mintáiból építkezik, de 5-10-20!cm széles tekercsek formájában.  Nem kell többé a tapétával bajlódni, ha bordűrt vagy csíkos falat szeretnél. Ha pedig netán pöttyösre vágysz: nézz be a coloring bubbles falmatrica shopjába, ott biztosan találsz kedvedre való pöttyöket.

Jó nézelődést és vásárlást kívánunk!



Washi tape   öntapadós, rizspapír szalag eredetileg Japánból származik, (de gyártása mára az egész világon elterjedt). A washi szalagot általában a gampi fa kérgéből és a mitsumata cserjéből készítik (Edgeworthia papyrifera), de előállítható, bambuszból, kenderből, rizsből és búzából is. Washi kifejezés a  "wa"=japán és "shi"= papír szavakból származik és hagyományos módon készített papírt jelent, függetlenül a gyártás helyétől.

A washi tape jóval környezetbarátabb mint a hagyományos műanyag társai, pl. polipropilénből készült "színes celluxok". A washi szalagok újrahasznosíthatóak, biológiailag lebomlók és fa felhasználása nélkül készülnek. Ragasztóanyaguk lehet szilikon, gumi vagy (leggyakrabban) akril, a márkától függően.

Hasonlóan a maszkolószalagokhoz a szinező ragaszgalag is eltávolítható bármilyen felületről, sőt! Speciális ragasztóanyagának köszönhetően sokkal könyebben és nyomot sem hagy maga után. Nyilvánvvalóan, semmi sem tart örökké és áz adott anyagtól is függ, hogy mennyire tapad rá jól illetve milyen könnyen, mekkora odafigyeléssel távolítható el róla a washi tape.
A ragszalag részben átlátszó, könnyen téphető és írni is lehet rá.
Használhatod színezésre, díszítésre, dekorálásra, kiemeléshez, csomagoláshoz, bentre vagy kintre.




0 megjegyzés:

 

Newsletter Signup

Follow US

Follow on Bloglovin

About

A coloring bubbles és a coloring tape hivatalos Blogja. Minden jog fenttartva.